Živa center

Živa Center

je odlična neinvazivna diagnostika in terapija.
Stimulacija refleksnih točk organov, ki jo izvaja izkušen terapevt, se uporablja pri vseh fizičnih in psiholoških zdravstvenih težavah.Seansa refleksne masaže stopal

traja eno uro in stane 50€. Za uspešno odpravljanje težav se priporoča enkrat tedensko izvajanje, v seštevku pa od 5 do 10 seans.
V tem času diagnosticiramo psihosomatsko stanje telesa: ledvic in mehurja, jeter in žolčnika, želodca, trebušne slinavke in vranice, srca in tankega črevesja, pljuč in debelega črevesja, kože in živčnega sistema, limfne in krvne cirkulacije, emocionalnega ravnotežja, stresa, alergij ... Pretiran odziv na bolečino kaže na potlačene in nerešene situacije ter težave v delovanju organa.
Refleksna masaža je učinkovita metoda za obnavljanje pretoka energije, manifestacije idej in v povezavi s pogovorom odpravljanje emocionalnih in mentalnih blokad.

Področje uporabe: zdravje in prehrana

Refleksno masažo stopal uporabljamo za diagnostiko in pomoč pri prehranskem svetovanju.
Tradicionalna refleksna masaža stopal se izvaja s stimulacijo bolečih točk! Refleksna masaža, ki ni boleča, nima terapevtske vrednosti.
Bolečina je ključni element v razumevanju telesa. Današnji pogled na bolečino, ki jo zatirajo s farmacevtskimi sredstvi, je glavni vzrok za preprečevanje samozdravljenja in samorefleksije glede slabih navad.
Strah pred bolečino večini ljudi preprečuje razumevanje delovanje lastnega telesa. Je eden ključnih strahov na poti do svobode!

Področje uporabe: partnerstvo

Refleksna masaža stopal je eden od temeljnih pristopov k kvalitetnemu intimnemu partnerstvu. V partnerstvu se namreč soočamo s psihično bolečino, saj je partner ali partnerka oseba v svojem svetu in ne v naši projekciji. Boleča transformacija ega je v uspešnem partnerstu nujna in uspešnost intimnega partnerstva je odvisna od posameznikove sposobnosti sprejemanja bolečine in konfrontacije.

Reference

Marjan Korez je naredil tečaj za izvajalca refleksne masaže stopal v sklopu študija alternativne medicine od 1994 do leta 2000.
Kot eden prvih reflksoterapevtov v Sloveniji izvaja refleksno masažo stopal od leta 1996.
 

Marjan Korez
Marjan Korez
M: 031 857790
E: korez.marjan@gmail.com
Fb: @korez.marjan
Resnica, Enostavnost in Ljubezen