Živa center

Živa Center

Ekološka kozmetika
Nudimo najkakovostnejšo kozmetično nego v Evropi, ki združuje tradicionalno zeliščarstvo ali ajurvedo z moderno tehnologijo in nenehnimi inovacijami. Ponujamo ekološke in večinoma veganske izdelke za nego telesa, ustne votline, obraza in las. Imamo izjemno ponudbo izdelkov z naravnim zaščitnim faktorjem EcoCosmetics in pestro ponudbo izdelkov za depilacijo Acorelle ter dekorativno kozmetiko Logona in Sante, ki omogočata profesionalne rezultate.

Logonine 100 % rastlinske barve za lase so bile ene prvih v Evropi. Logona nudi najobširnejšo in najštevilčnejšo nego za lase od šamponov, regeneratorjev, gelov, lakov in drugih stajlingov za naravno nego las. Khadi logoK Logoni se lepo poda ajurvedska lasna kozmetika Khadi, ki zagotavlja najkakovostnejše rastlinske lasne pigmente skupaj z izjemno učinkovitimi zeliščnimi šamponi. Ayluna je naša najmlajša lasna kozmetika, ki dobro popestri že tako pestro izbiro šamponov in rastlinskih barv za lase. Te izdelke uporabljajo tudi frizerski saloni. Logona je bila prva ekološka blagovna znamka v Evropi z inovacijo na področju »anti-age« nege.

Serija krem za vse tipe in stanja kož pa se je pred leti nadgradila še s prvo ekološko nego proti kuperozi s kliničnimi dokazi o učinkovitosti. To nego nadgrajujemo s Heliotrop linijo, ki je izjemna nega za zrelo kožo, podkrepljena z zlatimi delci in mnogimi drugimi inovacijami. Ne moremo pa zaobiti naše novosti You&Oil, ki ponuja »Beauty shot«: Botoks, Kisik, Kolagen, CBS in zeliščna mazila za kožo z aknami, psoriazo, dermatitisom itd. Heliotrop in You&Oil dajeta vrhunske rezultate tudi v kozmetičnih salonih.