ENERGIJSKI TRETMAJI IN SVETOVANJA
Hatmara Merkava

Hatmara Merkava je filozofija, znanost in terapija. Je nova metoda za transformacijo (popravljanje in zdravljenje) vseh življenjskih sistemov, mednarodno registrirana leta 2002. Ta metoda spreminja zavest in kozmični red. Ta čudovita tehnika, izhaja iz Orgonomije po znanstveniku dr. Williamu Reichu, študentu dr. Sigmunda Freuda in Biorgonomije po znanstveniku dr. Rafaelu Rosenu. Njena ustanoviteljica je Naomi Imber Feinberg.


Hatmara Merkava nima omejitev in omogoča delo na vseh nivojih: fizičnem, emocionalnem, mentalnem in duhovnem. Deluje v preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Popravlja in zdravi vse žive sisteme, ki ne delujejo, nimajo življenjske energije –  so poškodovani ali bolni. Ta metoda omogoča transformacijo vse energije brez življenja in skupka vseh vzrokov za nezadovoljstvo, bolezni, bolečine ter vseh vzrokov, ki nam preprečujejo, da bi bili zdravi in srečni.
 
S to metodo lahko preverjamo stanje delovanja vsakega organa in organskega sistema v fizičnem telesu. 
Zelo hitra in učinkovita je ta metoda za strahove, travme, karmo v tem in v prejšnjih življenjih. Spreminjamo lahko vzorce obnašanja, čustvene in mentalne vzorce, prav tako lahko transformiramo škodljive ideje in nerazrešene odnose med ljudmi ter omogočimo povezavo z notranjim vodstvom in se odpremo duhovnemu zdravljenju.
 
Življenjsko energijo lahko dajemo neživi energiji, predmetom brez energije, oblačilom in hrani brez energije…

Vsak dan ste od 9. do 21. ure vabljeni v Živa Center na tretma z Mirjam Mihelčič Korez, ki traja 60 min.

Prijave in informacije: Mirjam Mihelčič Korez, gsm: 041 404 773 ali Živa center, Tomačevo 27, Ljubljana, tel.: 01 4364671


Več o Naomi Imber Feinberg in o tej metodi najdete na www.hatmara-merkava.org
Naomi Imber Feinberg se je rodila v Palestini/ Izraelu leta 1940. Študirala je filozofijo, religije, zgodovino, parapsihologijo, Štajnerjevo antopozofijo, tehnike Gurdjieff-Ouspenski, kabalo, Hatha jogo, Raja jogo, indijanski šamanizem, teozofijo, biorgonomijo, reiki…

Wilhelm Reich je odkril obstoj orgona ali življenjske energije. Odkril je, da vse se vrste bolezni na vseh nivojih (fizični, emocionalni, mentalni, duhovni) razvijejo, le če je pomanjkanje orgona v celicah. Pomanjkanje orgona je poimenoval vakuumska energija.
Rafi Rosen pa je razvil tehniko, ki omogoča detekcijo življenjske ali vakuumske energije s pomočjo sedmega čuta ali »blinkanja« in tehniko transformacije iz vakuumske v življenjsko energijo s pomočjo združevanja komplementarnih energij. 
Na osnovi teh znanje je Naomi Imber Feinberg razvila tehniko Hatmara Merkava, metodo, ki transformira vse mogoče vzroke za trplenje v življenju, metodo za ustvarjanje nove kreacije, ki temelji na radosti, ljubezni in večnim življenjem na vseh nivojih.

UČENJE METODE HATMARA MERKAVA

Za pridobivanje novega znanja in za nadaljnji razvoj metode Hatmara-MERKAVA v Sloveniji bo osnovni tečaj vodila pooblaščena učiteljica metode Hatmara Merkava, Mirjam Mihelčič Korez. Z ustanoviteljico te metode Naomi Imber Feinberg se boste lahko srečali na obogatitveni delavnici, ki osnove te metode poglablja in omogoča globji filozofski uvid in na retreatih v tišini, kjer Naomi uči povezave z vodniki - kanaliziranja, ki nam omogoča stopiti na pot našega poslanstva in nas hkrati osamosvaja. 

Obogatitveni tečaj je namenjen poglabljanju in razširjanju osnovnega znanja ter osvajanju novega znanja s področja kabale in drevesa življenja. Tečaj je tudi dobra predpriprava za profesionalni tečaj METAMER za vse izkušenejše praktikante Hatmara Merkava.

Z ljubeznijo, svetlobo in radostjo,

Naomi Imber Feinberg

 

OBOGATITVENI TEČAJ HATMARA MERKAVA

z Naomi Imber Feinberg

sreda, 16. maja 2018, od 17h do 22h, Cena: 200 €

Ponovno bomo lahko v družbi z Naomi! Vedno je veliko novosti. To vedo predvsem tisti, ki delavnice ne obiščejo vrsto let. Od leta 2012, odkar sem v rednem kontaktu z mojstrico, se je učinkovitost metode, kot tudi njeno razumevanje poglobilo, veliko ljudem, pa je redna praksa popolnoma spremenila življenje. Ne pozabite si označiti datuma in se seveda prijaviti.

Naomi Imber Feinberg je začela razvijati in oblikovati metodo "Hatmara - Merkava" LETA 1994. Vse znanje in vedenje je uskladila in vključila na praktičen način, ki omogoča resnično spremembo zakonov sedanjega Stvarstva, ki povzroča trpljenje. Do imenovanja metode Hatmara – Merkava in njene registracije je prišlo leta 2002 na osnovi uporabe vseh odkritij. Ta doktrina je bila ustvarjena in se ves čas izpopolnjuje s pomočjo različnih ljudi po celem svetu, v smislu praktičnega raziskovanja in eksperimentiranja. Bistvena misija Naomi Imber Feinberg v tem življenjskem projektu je usklajevanje in povezovanje vsega pridobljenega znanja in posredovanje metode učencem. Na ta način se lahko Hatmara – Merkava širi in uporablja praktično po vsem svetu.

KJE: Živa Center, Tomačevo 27, Ljubljana
CENA: 200 € 
Obvezne so prijave in akontacija 70 €
Prijave in informacije: 041 404 773 ali mirjam@bitizenska.org
Mirjam M. Korez, certificirana učiteljica Hatmara Merkava metode

 Na tečaj prinesite: 
• frotirasto brisačo, armafleks
• zvezek in pisalo,
• flomastre ali barvice,
• udobna oblačila (po možnosti iz naravnih materialov),
• dobro voljo, odprtost in radost!

RETREAT v tišini HATMARA MERKAVA

z Naomi Imber Feinberg

SMOLNIK , SLOVENIJA 9.5. 2018 - 13.5. 2018
KARUNA, PORTUGALSKA 1.6. 2018 – 9.6. 2018

Hatmara MERKAVA retreat vodi na pot samozavedanja, iskanja notranjega vodnika in osebnega poslanstva. Namen retreata je povezava z našim resničnim jazom, z našo življenjsko energijo in z našo notranjo radostjo. Doživljanje in prakticiranje transformacije svetlobe. Biti to kar smo in se povezati z vodnikom, brez strahov in ovir, ki nam preprečujejo živeti svoje poslanstvo.

Na retreatu uporabljamo metodo Hatmara preoblikovanja blokad, ki zavirajo našo pretočnost na naslednjih področjih: Misli, čustva, fizično telo in duša (strahovi, travme, negativnosti vseh vrst) s čimer se odpre kanal za povezovanje z vodniki.

Na tem retreatu si podarimo skrb, prisluhnimo svoji notranjosti in bivanju z lastno energijo tako, da se umaknemo v tišino.

Praksa bo vključevala: - MERKAVA meditacijo, druge vrste meditacij za razvijanje sposobnosti povezave z našim lastnim vrhovnim vodnikom in našim poslanstvom, univerzalno popravilo in obnovitev (Tikun Olam), namestitev drevesa življenja, komplementarno energijo ter transformacijo strahov, navad, čustvenih stanj in vzorcev razmišljanja, ki delujejo kot blokade življenjske energije pri povezavi z svetlobnimi vodniki. Pretok življenjske energije bomo usmerjali z uporabo barv, petja, plesa, gibanja, pisanja/ slikanja in izmenjavo tretmajev za telo in dušo. Uporabili bomo tibetanske palice za vajo osredinjenosti v našem centru in hkratno  povezavo z vsemi tako, da smo kanal ljubezni in modrosti. Meditacija v hoji pa nudi povezovanje z našim notranjim vodstvom med izletom v naravo.
 

OSNOVNI TEČAJ
MERKAVA METAMORFOZA
OR EYN SOF MERKAVA Transformation

sobota in nedelja 24. in 25.3. 2018 ter 14. in 15.4. 2018 od 10h do 18h

Tečaj Merkava preobrazbe poteka po vnaprej dogovorjenih terminih ob sobotah in nedeljah. Vodi ga Mirjam M. Korez, certificirana učiteljica in vsebuje: 
1.  Hatmara Merkava zgodovina: Orgonomija, Bioorgonomija, Centralna DNA, Noam Adonai, Keter, Hatmara Merkava
2.  Merkava meditacija
3.  Havajati
4.  Yehi Or in Yehi kodi
5.  13 programov in uporaba celostnega programa HEJ VAV YUD HEJ VAV HEJ in Lahat Hakherev Hamithapehet
6.  7. čut
7.  Sprejemna in dajalna roka
8.  Celostni JNRNG
9.  Shirion
10. Ma'arag
11. Lestvice za merjenje s senzorjem: orgao, orgon v rdeči krvni celici, življenjska energija, odstotki
12. Hatmara tabele
13. Keter
14. Telesa in energijski žarki, delo na daljavo
15. Življenjska in neživljenjska energija
16. Vse oblike neživljenjske energije
17. Barve
18. Drevo življenja in sfere
19. Od kod prihajamo, 4 svetovi duš
20. Poslanstvo v življenju in kundalini
21. Etz Hakhayim – drevo življenja in Etz HaDaat Tov VaRa – drevo spoznanja dobrega in zlega
22. Nishmat Gan Eden
23.  A.Y.B.A
24. Kipat Or in Malakhei Hasharet

• nadaljevanje delavnice –  prakticiranje metode, izmenjava izkušenj, tertmajev in vprašanj
• učbenik + knjiga Hatmara Merkava v slovenščini + diploma 

Delavnica omogoča vsem študentom izvajanje tretmajev zase in za druge ter transformacije po metodi Merkava Hatmara.

Več o učiteljicah Naomi Imber Feinberg in Mirjam M. Korez in o Merkava preobrazbi lahko izveste na: www.bitizenska.org in www.hatmara-merkava.org

KJE:Živa Center, Tomačevo 27, Ljubljana
CENA: 400 € za štiri delavnice ● CENA za praktikante Merkava metode: 200 €, za posamezen dan 60 €
Obvezne so prijave in akontacija 100 €
Prijave in informacije: 041 404 773 ali mirjam@bitizenska.org
Mirjam M. Korez, certificirana učiteljica Hatmara Merkava metode

 Na tečaj prinesite: 
• frotirasto brisačo, blazino, armafleks; sedimo na tleh, brisača pa je pomemben rekvizit
• zvezek in pisalo,
• flomastre ali barvice,
• udobna oblačila (po možnosti iz naravnih materialov),
• dobro voljo, odprtost in radost!
 

SEDMI ČUT
MERKAVA METAMORFOZA
OR EYN SOF MERKAVA Transformation

sobota, 10h do 14h

Delavnica je namenjena vsem, ki bi se radi naučili uporabljati sedmi čut v vsakodnevnem življenju ali pri tretmajih. To je čut s katerim zaznavamo energijo in nam omogoča preverjanje vseh dejstev, stanj, podatkov in sicer neodvisno od naše volje, želja, torej brez osebne vpletenosti.
Delavnica je namenjena tudi vsem tistim, ki ste že bili na delavnici Hatmara Merkava pri Naomi in bi želeli izboljšati in povaditi vaše “blinkanje”.
Delavnica sedmega čuta je del delavnice Onovnega tečaja Merkava preobrazbe. Kdor bo navdušen nad vsebino lahko z doplačilom nadaljuje delavnico in pridobi diplomo.

KJE:Živa Center, Tomačevo 27, Ljubljana
CENA: 40 € ● CENA za praktikante Merkava metode: 25 €
Obvezne so prijave in akontacija 10 €
Prijave in informacije: 041 404 773 ali mirjam@bitizenska.org
Mirjam M. Korez, certificirana učiteljica Hatmara Merkava metode

 Na tečaj prinesite: 
• frotirasto brisačo, blazino, armafleks; sedimo na tleh, brisača pa je pomemben rekvizit
• zvezek in pisalo,
• flomastre ali barvice,
• udobna oblačila (po možnosti iz naravnih materialov),
• dobro voljo, odprtost in radost!
 

 

Informacije: Mirjam M. Korez

Telefon: +386 41 404 773
E-mail: mirjam@bitizenska.org
www.hatmara-merkava.org


 
 

Obogatitveni tečaj je nujen in koristen vsaj enkrat, najbolje dvakrat letno za vse, ki metodo Hatmara - Merkava tudi prakticirajo.

Bistvo in cilj metode " Hatmara - Merkava " je uresničitev programa "Tikkun Olam" (popravljanje STVARSTVA), vključno z vsem, kar je potrebno, da se program izpolni.
 
 
Raziskave in odkritja te metode v zadnjih dveh letih so osredotočene na tri področja:
 
1 . Območje čiste modrosti in znanja
Raziskovanje in preizkušanje, kako transformacije spodbujajo in pospešijo realizacijo in izvajanje programa Tikkun OLAM z aktivacijo novih zakonov Stvarstva, ki niso konfliktni in delujejo v skladu s harmonično mrežo " Ma'arag " ali z zakoni Novega Stvarstva.
Študija sega v globino razumevanja univerzalnih in sedanjih zakonov Stvarstva ter po drugi strani razumevanje in odkrivanje obstoja druge vrste Stvarstva, ki delujeta po različnih zakonih.
Naomi Imber Feinbergje naredila raziskavo in študijo s pomočjo neposrednega vodstva in navodil iz sveta AZILUT, ki je odgovoren za vodenje in koordinacijo v Stvarstvu, s posredovanjem znanja in sporočil, ki jih je prejela od Eheye Asher Eheye (Jaz sem, ki sem), Elija in Haroee Veayno Niraa (tisti, ki vidi, vendar se ga ne vidi). Naomi Imber Feinbergje raziskovala in testirala vsako prejeto sporočilo in učenje, ki jih je prejela od njih. Študirala je z globokim mističnim vpogledom in obelodanila skrivnosti, ki so bile kodirane in skrite.
 
2 . Območje razvoja in prakse na duhovni ravni – komandni nivo zavesti duše
Študija je bila osredotočena na praktično uresničitev bistvenih sprememb pri zakonih tega Stvarstva, z učinkovito zamenjavo dejanske situacije in zapuščine za novo zavest in novi program. Hkrati pa gre za spremembo super zavesti vsega Stvarstva in njegove komande na energijski ravni.
 
3 . Fizična domena - materialni svet; spremembe v materialnem svetu ne glede na čas in kraj ter konflikt, ki izhaja iz njega
Študija je bila osredotočena predvsem na fizično domeno in njene zakone, ki ustvarjajo konflikt, ker obstajajo oprijemljiva nasprotja: življenje in smrt, močni in šibki, dobri in slabi itd. Kako spremeniti in transformirati materialni svet v skladu z zakoni Novega Stvarstva in v skladu z mrežo " Ma'arg " in brez protislovij? Naomi Imber Feinbergse je osredotočila na raziskave in odkritja na področju popravil, regeneracije in vitalizacije poškodb telesnih sistemov, da začnejo delovati z novo življenjsko energijo v skladu z novim Stvarstvom. Osredotočila se je tudi na fizično obnovo organov. To je ena izmed najbolj fascinantnih stvari, saj živimo v fizični in praktični domeni!
Študija je bila osredotočena predvsem na problematiko fizične "škode" in njenih vzrokov: bolezni, udi, ki so bili amputirani ali so prenehali delovati, tumorji, vsadki in njihovi bazni tabori postaj (tj. izvor vsadkov), ki jih ni mogoče odstraniti in povzročajo »energijo brez življenja«. Naomi Imber Feinbergje na premišljen in podroben način študirala, da bi pripeljala poškodovane sisteme in energijo brez življenja v ponovno oživitev in ponovno rojstvo v mreži Ma'arag .
 
Celostna slika in podrobnosti o tem, kar je zgoraj predstavljeno, bojo podane in razložene na obogatitvenem tečaju.
 
Naomi Imber Feinberg
 
♥ Yehi or ♥Yehi or ♥Yehi or ♥Yehi or ♥Yehi or ♥Yehi or ♥Yehi or ♥Yehi or ♥
 
Informacije: Mirjam M. Korez
Telefon: +386 41 404 773
E-mail: mirjam@bitizenska.org
www.hatmara-merkava.org
 
♥ Yehi or ♥Yehi or ♥Yehi or ♥Yehi or ♥Yehi or ♥Yehi or ♥Yehi or ♥Yehi or ♥

 
 
 
   
 
Izdelava spletnih strani e.orbit   

Vstopna stran in predstavitev Živa Centra: alternativni center, BIO trgovina, Studio zdravja, Studio naravne lepote Biti ženska

Keywords: ključne besede:

kolonik, terapija, astrologija, regeneracija, rebirthing, orientalski ples, bio prehrana, alternativno zdravljenje

Vstopna stran in predstavitev Živa Centra: alternativni center, BIO trgovina, Studio zdravja, Studio naravne lepote Biti ženska

kolonik, terapija, astrologija, regeneracija, rebirthing, orientalski ples, bio prehrana, alternativno zdravljenje