Informacije in svetovanje pri čiščenju Marjan Korez, 031 857790.
Uradna stran dr. Hulde Clark.


Kaj je terapija po dr. Huldi Clark?

 

 

To je proces samozdravljenja, ki ga je sestavila dr. Hulda R. Clark, zdravnica iz Kanade, ki je odkrila da 95% bolezni izvira iz prisotnosti parazitov in toksinov v telesu.
Proces samozdravljenja je mišljen tako, da ko odstranimo parazite in patogene snovi iz telesa, se prične samoregeneracija in se telo z lastnim imunskim sistemom in funkcijami povrne v zdravo stanje delovanja. Obremenitev zaradi parazitov in strupenih snovi postane z leti ali po stresnih situacijah preobremenjujoča za telo, ki ne zmore več normalnih funkcij, zaradi česar se pojavijo bolezni in slabo počutje. Očiščenje telesa je treba izvesti s sestavinami, ki niso za človeka strupene in ki ne poškodujejo telesa.
 
Kaj so paraziti?
 
To so majhni organizmi, ki vstopijo v naše telo skozi telesne odprtine, rane in dihala, iščejo zavetje in hrano za svoje bivanje in razmnoževanje. Paraziti nam škodujejo direktno ali indirektno; razen da spremenijo kemične funkcije telesnih procesov, poškodujejo tkiva in odvzemajo hranila, nas zastrupijo s snovmi, ki jih izločajo v svojih procesih.
Paraziti so nosilci bakterij, virusov in glivic. Paraziti, povezani v skupine patogenov, so vzrok večine naših bolezni in vplivajo na naše psihično počutje.
 
Kako odstraniti parazite?
 

 

 1. Izvesti je treba vsaj enega od programov:
  1. čiščenje prebavnega sistema,
  2. čiščenje parazitov; zelo učinkovito proti kandidi!
 2. nadaljujete z:
  1. čiščenje jeter,
  2. čiščenje ledvic,
  3. čiščenje težkih kovin.
 3. Istočasno v toku zgornjih programov uporabljajte:
  1. elektronsko napravo Zapper (frekvenca 32 000Hz),
  2. ekološko vegansko dieto,
  3. ekološko naravno kozmetiko (mila, zobne paste, kreme….),
  4. ekološka čistila za posodo in za dom,
  5. klistir (ali se naročite na kolonik),
  6. tedensko refleksno masažo stopal.
 
Pri čiščenju parazitov se lahko pojavijo razstrupitveni simptomi, ki pa niso nevarni. Ko učinkovine uničijo parazite, se sprostijo v njih nakopičene bakterije in virusi, ki dajejo iste simptome kot bolezen, vendar jih imunski sistem in zelišča v nekaj dneh uničijo.
 
 
 
   
 
Izdelava spletnih strani e.orbit   

Vstopna stran in predstavitev Živa Centra: alternativni center, BIO trgovina, Studio zdravja, Studio naravne lepote Biti ženska

Keywords: ključne besede:

kolonik, terapija, astrologija, regeneracija, rebirthing, orientalski ples, bio prehrana, alternativno zdravljenje

Vstopna stran in predstavitev Živa Centra: alternativni center, BIO trgovina, Studio zdravja, Studio naravne lepote Biti ženska

kolonik, terapija, astrologija, regeneracija, rebirthing, orientalski ples, bio prehrana, alternativno zdravljenje